2009. június 13., szombat

Újabb műtét

Időpont: július 6.
Megműtik a bal hónaljamat is, legalább szimmetrikus lesz:) Meg a strandon lesz mivel riogatni a gyerekeket, csak fel kell tennem a kezeimet és már iszkolnak is.
Egyébként még mindig nem dolgozok és úgy néz ki, nem is fogok csak majd valamikor szeptemberben. Elvagyok mint a befőtt, azzal nincs gond. Csak jó lenne már valami komoly eredmény, mert egyenlőre semmi nem jön össze. Valahogy mindig kipottyanok a komolyabb lóvé (FT) előtt. Remélem lassan összejön valami mint Manó barátunknak. Ezúton is gratula neki a májushoz!
A vizsgaidőszak felénél járunk, momentán három vizsgát abszolváltam a hatból, egyenlőre nem tudtam hibázni (mindegyik jeles lett). Még egy év, meg egy diplomaírás és máris kétdiplomás túliskolázott, alulfizetett munkaerő leszek. Halkan mondom, de úgy néz ki, hogy szeptembertől Andika is főiskolás lesz:) Talán az ő munkahelyén majd jobban megbecsülik, mint engem.
Macs a blogbejegyzésével igen kíváncsivá tett, vajon hogyan nézhet ki okuláréval? Biztos aranyos, Csabi meg innentől nem csak a tv-ben láthat olyat...:)))
Most pedig lépek és lemegyek cg-zni a klubba, van annak már több hónapja, hogy nem voltam élőben játszani. Lássuk hát, mi sül ki belőle...

2 megjegyzés:

Amanoba írta...

Köszi, és Neked is hasonlókat kívánok :-))

Dorka is köszöni a jókívánságokat ám...:-)

macsek írta...

Hát nem irigyellek! Természetesen a műtét alatt számíthatsz ránk, lélekben Veled leszünk:-)
Puszmák