2008. május 6., kedd

II. Országos Csapatverseny- RaisesBanda története

Kezdem azzal, hogy a tavalyi év feelingje után- gondolom nem vagyok ezzel egyedül- nagyon vártam az idei versenyt. Tulajdonképp nem is magát a versenyt, hanem az együtt játszás, ökörködés örömét a többiekkel. Sajnos a csapat sorában némi változást kellett eszközölni: Manóék és Vik nem jöhetett. Ott volt helyettük viszont James, Dari és egy új fiú: Daniboy.
Csapatunkkal így semmi gond nem volt, annál nagyobb a verseny lebonyolításával: gondolom senkinek nem mondok újat, de ez a "vad" dolog teljesen tönkrevágta az egészet- sokkal nagyobb szerepet tulajdonítva ezzel a gamblingnek, kiegyenlítve az erőviszonyokat. Mert mit is mondhatnék akkkor, mikor szerzett pontjainkkal a vadak nélkül simán továbbjutottunk volna a 2. helyen, így viszont olyan csapat lett a befutó, akik 5 vadat kiszórva és ezzel hatvanvalahány pontot gyűjtve, mindössze 25!!! pontot tudtak ezen felül prezentálni? Vicc az egész.
Persze sajnos több kulcs szituban nem állt mellénk a szerencse- vagy mondhatnám úgy inkább, hogy igen balszerencsések voltunk. Ott volt ugyebár Dari floppolt A sete, vagy mondhatnám Arius A4 vs A2 preflop allinjét az ss vad ellen, mikoris flopban ott figyelt a 4-es, de a pikk turn és river flusht adott az ellennek. De ide sorolhatnám magamat is: 100-as BB-nél AQ allinemet a CL-nek adni kellett AJ-val és persze, hogy jött a J...
Sebaj, ez most így sikerült. Viszont ezúton gratulálok a továbbjutott csapatnak, remélem lesz még flopos az elődöntőkben!

Van azért egy csapatpólónk a későbbiekre, amennyiben a többiek is úgy gondolják, a következő versenyen ismét elővehetnénk.
A hely maga egyébként jó volt kivéve, hogy baromi meleg volt, a piát meg aranyárban mérték.
Fini volt viszont a pizza, hideg a sör, Zed rallyzása is felejthetetlen lesz a garázsban. Macsnak köszönjük a gyerekszobát, a többieknek meg a tisztes helytállást, a következőn nem kegyelmezünk, ígérem!

A CSAPAT:
Zozo, Andi, Daniboy, Zed és Luca:)
(No és persze jómagam, a fotós...)












Macs, Csabi, Arius, Dari, James











Nincsenek megjegyzések: