2007. február 24., szombat

Jesszusom!!!

De rég írtam...

Na akkor lássuk, mi is történt az elmúlt időszakban:

Neten nem nagyon játszottam, ringet egyáltalán, MTT-t is keveset. Ennek több oka is lészen, de ezek részletezése itten most nem fog megtörténni...
Az viszont idekívánkozik, hogy múlt hétvégén macska szervezésében lezajlott az I. találkozója egy pókeres honlapnak (no reklám...), aminek apropójaként párom is igen-igen kedvet kapott az élő pókerhez is. Marha jól érezte magát mindenki, 3 napig ettünk-ittunk-játszottunk-röhögtünk (a sorrend itt-ott változott kicsit), meg megismerkedtünk néhány nagyon szimpatikus pókeres emberkével.

Az első este egy 17 fős tornát játszottunk, amin sikerült megcsípnem a 2. helyet!!! A HU tartott vagy 20 percig. A zsetonok 80%-a már előttem tornyosult, amikor topin barátom all-in fesztiválba kezdett... Az elsőt AQo-tal fogadom- persze, hogy 57-re sora lett... A következő parinban K10-el fogadom az allint: 93-ra jött neki egy 3-as... Megy ez nekem, mint az ágyba sz***s... Hajnali 3 lévén rövidre zártam a dolgot, köv. leosztás all-in- Q8-al két pár jött neki.

Az hozzá tartozik, hogy pár hónapos póker pályafutásom alatt még soha nem nyertem meg semmit, a HU-ban rendre alul maradtam... (Nade ez most meg fog ám változni! Épp ma szereztem be attilátol egy Casino Ace 500-as zsetonkészletet, párommal innentől lesz időm gyakorolni a HU-t...)

A másnapi main eventen igen előkelő helyen jutottam el a szünetig (páromat is sajna én ejtettem ki), de aztán mögém sorsolta magát a résztvevők talán legtapasztaltabb játékosa. 3-szor akartam nagyvakot lopni- kiesés lett a vége 9. helyen...

De nemis ez volt a lényeg: felhőtlen kikapcsolódás, ismerkedés és mérhetetlen jó hangulat! Már alig várom a Flopos összeröffenést májusban (Vik! Vik! Vik!)


Más:

Ma este megyek élő pókert játszani! Már alig várom. A Grand Tournament 4. versenye lesz, igyekszem megnyerni... A múltkorin is csak a 2. hely jött össze...

Ma megtettem életem első befizetését!!!
20$-t utaltam MB-ről a Titanra, remélem megkapom a +20$-t (Innen regeltem a bonus kóddal). Mivel volt 60,60$-m, valahogy hozzá kellett jutnom, kénytelen voltam befizetni. Megvárom a 20 dolcsit, kiveszek 80-at (így is ott marad ugye még 20, amivel elkezdem kivenni a bónuszt) és elkezdek játszani a red32-n (ha még mindig olyan könnyű kivenni a bónuszukat...)

Szóval elindult a pénzáramlás!!!


Akkor még egy kis összesítés:

Titan: 80,60$
Pokerroom: 92,55$
i4poker: 36,90 euro


Nem túl sok, de lesz ez még több is!

(JA, PLUSZ az élő pókeren +28k "hazai")

Csá: Tuzson

Nincsenek megjegyzések: