2008. január 10., csütörtök

Élek ám, csak kicsit sok a dolog...

Nézzük csak akkor a múlt év (de fura!) végét:

A 7k SC-et sikeresen abszolváltuk Andimmal. A HU-t nem ketten nyomtuk, de azért sikerült egy első, meg egy 3. helyet hozni ami igencsap szép eredmény

Volt még egy jó kis verseny 30.-án Mezőfalván. 6+2 deep stack freezout 42 indulóval, korlátlan italfogyasaztással meg szarvaspörivel. Az egész verseny iszonyú jó hangulatban telt, jól is ment a játék. FT-n aztán sikeresen kiestem 6.-ként (5 fizetett), 9-es párom nem élt meg egy AQo ellen. Ha ezt hozom akkor szinte tuti a HU, így viszont megint lemaradtam a fizuról. 30k volt már a BB, nekem 200, ellennek 1k-val több... Az átlag volt kb. 300k, úgyhogy menni kellett, most nem jött be, majd legközelebb.

Idei első versenyünk Andival egy 5k freezout volt a pincében, ami számomra igen siralmas volt. 4 vakszintig no lap, összesen tán 1-2 vaklopás és ennyi. Aztán AK kisvakon. 2 limp, egy playa emel 2,5k-ig (800-as BB), nekem van 12,5k-m amivel allin megyek. Persze, hogy az egyik limper Q3s-el (!!!) megadja a 20k-s zsetonjából és lejön a Q-ja

Nézzük hát akkor, hogy mit is kellene idén összehozni:

Neten nem sok időm van tolni, Ádámtól játszani lehetetlen. Este mikor lefekszik alukálni, akkor lehetne nyomni, de akkorra már mi is kivagyunk rendesen, úgyhogy max. 1-2 db. 2-5 dolcsis SNG fér bele. Ebből meg nem fogom megváltani a világot.

Élőben az a terv, hogy (nézzünk előre mondjuk nyárig) havonta 100k-t össze kell hoznunk. Ez nem irreális a pincébe lejáró playákból kiindulva. 100/200 CG megy, meg max havonta lesz 1-2 verseny amin elindulunk.

Andimtól karira kaptam egy csomó jó kis könyvet: Harrington 1,2,3; Mike Caro; meg a Cardoza is küldött immáron 5 db-ot, úgyhogy van miből tanulni. Már csak időt kellene találnom az olvasásra, de majd csak kialakul a dolog.

Nincsenek megjegyzések: