2008. január 21., hétfő

Wellnes a köbön:)))

Miután szerda este 6-kor felhívtak a pécsi Hunguest Hotel Kikeletből (http://www.hotelkikelet.hu/)
, hogy köszönettel vették jelentkezésünket, le is foglaltam azonmód a szállást: 3 éjszaka ital inclusive ellátás (kajához korlátlan italfogyasztás), wellnes részleg használata + fejenként fél óra masszázs. Mivel a többi hotelből ahova elküldtem a jelentkezést le se szartak, ez mindenképpen pozitív beköszönés volt részükről.
Csütörtök délelőtt indulás, érkezés du. 3-kor (Pécsen vettünk még ezt-azt), majd elfoglaltuk a szobát. (Ádám a hotel ajtajában persze rákezdett a "Nem nyó, nem nyó, haza, haza!" mondókára némi sírás közepette, de aztán cirka 5 másodperc alatt belakta a szobát: talált néhány villyanykapcsolót, meg egy telefont, azzal egész szépen eljátszott órákig:))) Gyors kipakolás, aztán irány a medence: lifttel lelibbentünk az alagsorba, ahol aztán igen kellemesen csalódtunk- rosszabra számítottam. Gyönyörűen kivitelezett fürdő részlegbe csöppentünk: volt ott egy kis kör alakú gyerekmedence némi csobogóval, meg egy méretes látványmedence szintén innen-onnan vízsugárral. (Másnap aztán megtaláltuk a pezsgőfürdőt is, meg vagy 3 féle szaunát, aztán volt ott még természetesen egy bár is-csak hogy szomjan ne halljunk:))) Miután rajtunk kívül egy teremtett lélek nem volt, igen jól éreztük magunkat, Ádám ki se akart jönni a vízből annyira élvezte a lelkem.

Csobbantunk párat, majd átöltözés után betámadtuk az éttermet: gyönyörű panoráma kilátás Pécsre, merthogy a szálló majdhogynem a TV-toronynál van a hegyoldalban. Svédasztalos vacsi ugrott, mert azt csak 20 fő felett készítenek. Sebaj, rendeljünk étlapról: na azok aztán felértek egy költeménnyel. Szakácsuk ezüstérmes volt Olimpián, VB-n, EB-n- meg is érte az árát. A fantázianevek láttán egy kicsit felhúztam a szemöldököm, de mikor kihozták az ételt... Szemem-szám tátva maradt. Iszonyatosan finom volt a kaja, egy szavunk nem lehetett. Udvarias kiszolgálás, baráti árak (pl. Soproni üveges sör: 330 HUF, 2 dl üveges cola: 220 HUF). Vacsi előtt-után egy kis piálás a szivarsarokban- kész is voltunk aznapra.

A 3 nap így telt el, gyakorlatilag evés-ivás-fürdőzés hármas reggeltől estig. A szobába persze be volt készítve a gyerekágy szép kis párnával, takaróval, a szoba hatalmas, a fürdő gyönyőrű: mintha most lett volna felújítva minden. Szobánk ablakán át léptünk ki cigizni a napozóteraszra, cool volt nézni az alattunk elterülő várost:))))
Péntekre aztán elfoglaltak még kb. 3 szobát az egész hotelben, úgyhogy finoman szólva se volt túlzsúfolt. A medencében a legnagyobb létszám tán 5-6 ember volt. Ádámnak (is) nagyon bejött a dolog, ezentúl gyakrabban kell ilyen helyre vinni- elvolt mint a befőtt.

Esténként azért Andimmal lenyomtunk pár HU-t, csak hogy póker is legyen a hétvégén. Aztán fáradtan szépen eltettük magunkat, reggel Ádámmal úgyis kelni kellett. Pihenésnek, kikapcsolódásnak tökéletes volt, mindenkinek csak ajánlani tudom...
(Ja és majdnem elfelejtettem: osztottam Andimnak egy Royal Flusht!!!)

Nincsenek megjegyzések: