2007. március 10., szombat

Szia naplóm!

Hát már megint csak a 2. oldalon leledzel???

Nézzük, mi is történt az elmúlt napokban:

Először is egy kis siker röviden: lecsaltak szerdán élőben játszani. 6-an voltunk, 1000 beugró, győztes viszi a 6000-et. Hát... Ha már lehívtak, akkor kénytelen voltam megnyerni.

Az elején semmi lap nem jött. Sikeresen lementem 300 alá (1000 induló zsetonról). Akkor viszont egymás után sikerült 2 all-int nyernem, amivel ismét partiban voltam.
Részleteket most nem írok, csak annyit, hogy az 5 ellenből 4-et én ejtettem ki...

A legszebb partim a következő volt: K6o-al limpelek, flop: K66. (Ritka, hogy élőben így eltalálja a flop a kezemet...)

Csekkelek, ellen is. Turn: T, ellen hív 1BB-t. Én gondolkodom, ahogy illik, majd call. River x (itt már 3 egyszínű van lenn), ellen csekk, én meg dumálok rendesen, majd hívok 2BB-t. Aszongya flössöd van, mi?- Mondom nekem olyan nincs, de 600-ért megnézheted... Gondolta blöffölök és rámtolta az all-int. Hát nem sokat gondolkodtam: 10-es párja volt. Meg is dícsértek, hogy jó színész vagyok...

A Hu-ban 5:1 arányban jobb voltam. Vittem 2 vakot, majd kaptam egy all-int. K9s-el gondolkodtam egy kicsit, majd elfogadtam. A4 volt nála, flopban jött egy 4-es, de a riverre lejött a 9-es, így megnyertem.

(Most jut eszembe: mikor szarul álltam, 78s-el elfogadtam egy all-int: AT ellen mentem. Krisz meg is jegyezte, hogy a kedvenc lapja ellen kell játszania, tuti elveszti a partit... Flopban jött egy 10-es, de riverre sorom lett. Igaza volt: ezúton is bocsi)

Empirere befizettem a héten 25 dolcsit, NL10-en igen hamar sikerült is kivennem az 5$ bónuszt. AA-omat és 6-os setemet szépen ki is fizették, úgyhogy most kb. 40$-om van itt is. Lassan csinálok egy összesítést (füzetben megvan, de beírom ide is), hogy lássam hogyan is állok momentán.

Ma sajna melózom, viszont du. 3-tól indul a Grand Masters sorozat 5. versenye, amit nagyon meg kellene nyernem... Jól jönne a pontversenyben, meg hát a lóvé se lenne rossz. Andival holnap megyünk Pestre, bababörze lesz a BNV-n. Ádámnak kellene vennünk autósülést, remélem találunk valami szemrevalót...
Egyébként változott a verseny helyszíne: egy bowling centerbe költöztették az asztalokat, annak is a casino termébe. Igényes környezet, profi asztalok... Kell ennél több egy jó versenyhez? (Hát azért néhány normális lap elkellene... Remélem nem fog megismétlődni a múlt heti lapjárás.)

Most lépek: szia mindenki!

Nincsenek megjegyzések: